Hlavní obsah

Běž pryč! odháněl kouče Šafářové od stolu český olympionik

U české tenistky Lucie Šafářové je před startem Wimbledonu zase všechno při starém. V All England Clubu ve čtyřhře znovu spojí síly s tradiční parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou a do Londýna pochopitelně dorazila i se svým staronovým koučem Robem Steckleym, jenž si nenechal ujít příležitost k natočení svého klasického videa. Tam dělá tenistce společnost šermíř Alex Choupenitch.

Kavárenský dýchánek Lucie Šafářové

 
Článek

Sám sebe v něm obsadil do role otrapy, který přišel narušit kavárenský dýchánek v londýnském parku Kensington Gardens, kde si jeho svěřenkyně podává smetanu či cukr tenisovou raketou a fleretem s českým olympijským reprezentantem v šermu Alexem Choupenitchem. Ten kouče, který se snaží ke stolu vetřít, ve videu pohoršeně odhání pryč.

„S Luckou jsme kámoši z Brna a já měl zrovna soustředění minulý týden v Londýně a Lucka tam přijela na wimblas, tak jsme si říkali, že uděláme nějaký video, protože její trenér je šikovnej v točení a stříhání videí," prozradil zákulisí vzniku videa Choupenitch. Ten se na Ostrovech připravuje na mistrovství světa.

Pro bývalou semifinalistku Wimbledonu už ale v pondělí srandičky končí. V posledním utkání na kurtu číslo sedmnáct se utká v prvním kole s Ukrajinkou Katerynou Bondarenkovou.

Uspět bude chtít pochopitelně i ve čtyřhře, protože s americkou parťačkou jim právě trofej z All England Clubu jako jediná z grandslamových chybí. Mattekovou-Sandsovou loni ve Wimbledonu zastavilo ošklivé zranění kolena z dvouhry. Šafářovou zase trápila viróza a bakteriální infekce, které ji vyřadily ze hry na tři měsíce.

Reklama

Související témata: