Hlavní obsah

Berdych v novém. Bude hrát s lebkou ve znaku

Praha

Nová sezona se nezadržitelně blíží. Tenisté už tvrdě dřou, aby se za pár dní předvedli v co nejlepší formě. Stejně je na tom i Tomáš Berdych, který se v lednu vrátí na kurty po půlroční pauze. Na turnaji v Aucklandu se česká jednička navíc představí v zcela novém oblečení, s lebkou ve znaku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Berdych.

Článek

Problémy se zády Tomáše Berdycha vyřadily na půl roku ze hry. Teď už je ale třiatřicetiletý tenista fit a může se plně věnovat přípravě na novou sezonu. Do ní vejde hned s několika změnami. Do svého týmu přijal kondičního trenéra Marka Všetíčka, který donedávna působil u Karolíny Plíškové.

Na kurtech se pak Berdych představí v zcela novém oblečení. Jednasedmdesátý hráč světa totiž nedávno podepsal smlouvu s italskou firmou Hydrogen, která má ve znaku lebku. V Miláně kromě uvítací party absolvoval i reklamní focení a natáčení. „Díky moc, že se mohu připojit k vašemu týmu. Těším se na spolupráci,“ prohlásil Berdych.

Spolu s ním s italskou značkou podepsal kontrakt i španělský tenista Feliciano López. Berdych a López se tak připojili k dalším hráčům, kteří jsou na kurtech v oblečení této firmy. Ta již delší dobu spolupracuje třeba s Italem Simonem Bolellim či Gruzíncem Nikolozem Basilašvilim.

Tomáš Berdych se nyní připravuje v Monaku, kde si zatrénoval i se světovou jedničkou Novakem Djokovičem. První akcí, na které by se měl český tenista představit, je turnaj v Aucklandu na Novém Zélandu. Tady ještě během své kariéry nehrál. „Každý rok slyším o Aucklandu tolik dobrých věcí, už se tam těším,“ uvedl před časem Berdych.

Reklama