Hlavní obsah

Federer v akci! Tahal trenéra za ucho, pak mu vlepil pohlavek. Fanoušci šíleli smíchy

Tahal trenéra za ucho, pak ho plácal po tvářích. A fanoušci se mohli smíchy zbláznit. Tohle nikdo nečekal. Pusu od ucha k uchu měl na kurtu i slavný Roger Federer, stejně jako spíkr Jim Courier. Švýcarský tenista měl být za hlavní hvězdu poté, co vyhrál na Australian Open nad Američanem Taylorem Fritzem. Jenže roli nejsledovanější postavy mu vzala nečekaná návštěva v jeho lóži. Kdo fanoušky pobavil? Podívejte se v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušky na Australian Open pobavil i syn hvězdného FedereraVideo: sntv

 
Článek

Bývalý vynikající tenista Jim Courier zpovídal na kurtu Rogera Federera, který pokorně odpovídal na dotazy. Najednou ale v areně nastal nečekaný šrumec. O pozdvižení se postaral synek legendárního Švýcara. Kamera jej totiž zachytila ve chvíli, kdy tahá za ucho Ivana Ljubičiče, chorvatského kouče bývalé světové jedničky.

A u toho nezůstalo. Ljubičič totiž začal nafukovat tváře, což syna obhájce turnajového vítězství z Melbourne ještě víc nastartovalo. Nejprve dlaní tlačil trenérovi na tvář, následně kouč schytal i nějakou facku. Fanoušci se smáli a spíkr Courier se musel zeptat, který ze synů v lóži tak vyvádí. Federer má totiž dvojčata - syny Lea a Lennyho - a leckdo netušil, kdo dává trenérovi do těla. Dobře naladěný Švýcar se jen smál a prozradil, že v ochozech divočí synek Lenny.

„Ani jsem nevěděl, že přijde. Když jsem ho uviděl, že se přišel podívat, říkal jsem si wow, takže tu máme hosta," smál se Federer. „Takže Lenny, bylo to Lenny, OK," zubil se i spokojený Jim Courier.

Reklama