Hlavní obsah

Bývalá světová jednička stále čeká na výhru. Její soupeř si během zápasu dokonce zpíval

Winston-Salem/Praha

Tenisová hvězda a bývalá světová jednička Andy Murray se dál trápí. Brit od svého návratu na kurty po operaci kyčle nevyhrál jediný singlový zápas, naposledy podlehl v prvním kole Winston-Salem Open Tennysu Sandgrenovi. Zápas narušil hustý déšť. Ten jeho začátek posunul o pět hodin, hráči navíc i po úvodní rozehrávce museli dalších 15 minut počkat, až přejde lehká přeháňka a kurt bude vysušen. Americký soupeř Murrayho ale ukázal, že dobrou náladu navzdory nepřízni počasí neztrácí, a dlouhou chvíli během nekonečného čekání na to, až déšť ustane, si krátil prozpěvováním známé písně Sweet Caroline od Neila Diamonda.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Američan Tennys Sandgren si během zápasu s Andym Murraym prozpěvoval známou americkou píseň Sweet Caroline.Video: Tennis Properties Ltd, sntv

 
Článek

Zápas Murrayho a Sandgrena celkově trval dvě hodiny a jedenáct minut a Američan jej ovládl ve dvou setech. První sadu přitom Murray ztratil v tie-breaku až poměrem 8:10. V té druhé se mu pak sice postupně podařilo smazat dvoubrejkový náskok Sandgrena, který si v úvodu setu Američan vypracoval, nakonec ale podlehl 5:7. Na první singlovou výhru po návratu tak stála čeká. Ve své hře ale Brit vidí zlepšení.

„Myslím, že mé údery byly lepší než minulý týden. Povedlo se mi o něco více vítězných míčů, chodil jsem docela dost na síť. Sice jsem nevyhrál, ale cítím, že jsem měl více pod kontrolou, co se dělo,“ cituje dvojnásobného wimbledonského vítěze BBC Sport.

Reklama