Hlavní obsah

Talentovaná kráska je zpátky na kurtu. Po mnoha operacích může opět naplno trénovat

Praha

Byla juniorskou světovou jedničkou, prorazila i mezi dospělými a v žebříčku se vyšplhala dokonce na pětatřicáté místo. Jenže pak přišlo zranění, následně několik operací a jedna z nejtalentovanějších tenistek netušila, kdy zase bude moci hrát. Teď Cici Bellisová hlásí návrat na kurty.

Foto: Profimedia.cz

Cici Belliisová už zase trénuje.

Článek

Její senzačně rozjetou kariéru jí mohl kdekdo závidět, avšak to, co se odehrálo během posledního roku a půl už nikoliv. Talentovaná tenistka se svým bolavým zápěstím a loktem musela na několik operací. Když už letos na jaře Cici Bellisová s nadšením oznamovala, že se pomalu vrací na kurty, přišla další rána.

Ruka při trénincích zase začala otékat. Důvod? Titanová destička. Zjistilo se, že je příliš velká a americká tenistka musela na další operaci. I přesto však odhodlaně tvrdila, že se vrátí. Tenis je pro ni vším, a tak zase pilně rehabilitovala, aby mohla své fanoušky opět co nejdříve potěšit nějakou milou zprávou.

Tu oznámila před několika dny. „V tuto chvíli je všechno v pořádku,“ prohlásila Bellisová na webu tennisworldusa.org. „Dostala jsem se do bodu, kdy mohu opět naplno trénovat. Vše vypadá velmi dobře,“ pochvalovala si dvacetiletá hráčka, která také přiznala, že byly chvíle, kdy si nebyla jistá tím, že bude zase někdy moci hrát bez bolesti.

„Bylo složité jít do každé operace a přemýšlet nad tím, že mě čeká další rehabilitace. K tomu jsem ani nevěděla, jestli budu zase někdy moci hrát bez bolesti. Říkala jsem si, jestli k tomu ještě někdy vůbec dojde,“ vyprávěla bývalá pětatřicátá hráčka světa. „Teď jsem ale přiblížila chvíli, kdy zase budu moci hrát turnaje. Pokud půjde vše tak jak má dál, tak si příští měsíc zahraji na challengeru v Houstonu,“ prozradila usměvavá tenistka.

Reklama