Hlavní obsah

To má na sobě pyžamo? Dimitrov šokoval na Australian Open svým outfitem. Jak se líbí Vám?

Melbourne/Praha

Je už téměř samozřejmostí, že na každém grandslamu se probírá také outfit tenistů. O rozruch se často stará Serena Williamsová, která již několikrát překvapila svými výstředními modely. Avšak na letošním Australian Open se o pozdvižení postaral muž. Grigor Dimitrov ke svému úvodnímu utkání přišel v teplákové soupravě a fanoušci se ptali, zda se nezapomněl převléci z pyžama.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Grigor Dimitrov v 1. kole Australian Open vyřadil Argentince LonderaVideo: sntv

 
Článek

Jako řecká bohyně, kočičí žena, baletka nebo princezna bojovnice. V takových modelech jsme mohli vidět na grandslamech Serenu Williamsovou. Americká hvězda se jimi často postarala o pořádný rozruch. Teď však zůstala v ústraní. Pravděpodobně největší diskuzi na letošním Australian Open vyvolá oblečení, ve kterém dorazil Grigor Dimitrov.

Bývalý třetí hráč světa totiž přišel na kurt ke svému úvodnímu utkání v teplákové soupravě tmavě fialové barvy, která byla poseta žlutými tvary. Pobaveně koukali nejen fanoušci v hledišti, ale i ti u televize, kteří okamžitě začali o jeho oblečení na sociálních sítích diskutovat. „Vypadá to jako pyžamo,“ shodlo se jich hned několik. „Vypadá jak klaun,“ přidávali se další.

Když dorazil Dimitrov k lavičce a začal se ze soupravy svlékat, ohlas vyvolalo i jeho barevné triko. Firma Nike se podle některých letos příliš nepředvedla. Bulharský tenista je však spokojený. A to jak s outfitem, tak s hrou, kterou v úvodním kole předvedl.  V prvním setu sice s Juanem Ignaciem Londerem prohrál 4:6, avšak poté vývoj utkání otočil.

Druhý set ovládl 6:2, třetí 6:0, čtvrtý 6:4 a mohl se radovat z postupu do dalšího kola. Víc dotazů po utkání směřovalo na jeho oblečení než na kvalitu jeho hry. „Nemám žádný problém to nosit. Vlastně se mi to líbí. Chci se totiž odlišovat. Mám rád barvy. Nechci být jak vanilka,“ prohlásil Dimitrov na webu ATP.

Líbí se Vám outfit Grigora Dimitrova?
Líbí.
74,1 %
Nelíbí.
25,9 %
Celkem hlasovalo 642 čtenářů.

Reklama