Hlavní obsah

Tenistka Muchová ukončila spolupráci s trenérem Miškem

Praha
Aktualizováno

Tenistka Karolína Muchová mění trenéra. Loňská čtvrtfinalistka Wimbledonu na sociálních sítích oznámila, že ukončila spolupráci se slovenským koučem Emilem Miškem. Jeho nástupce zatím nejmenovala.

Foto: Dita Alangkara, ČTK/AP

Karolína Muchová (ilustrační foto).

Článek

"Nebylo to lehké rozhodnutí, ale v sezoně nebudu dále pokračovat pod vedením Emila Miškeho," napsala třiadvacetiletá hráčka na instagramu. "Díky, kouči, že jste po dobu naší spolupráce stál vždy při mně a pomáhal mi najít správnou cestu od malých turnajů až po ty největší. Doufám, že se vám bude dařit i nadále!"

Muchová loni prožila průlomový rok. Začala ho na 145. místě žebříčku a během sezony si díky pestré hře zahrála finále turnaje v Praze, bojovala o semifinále Wimbledonu a v Soulu získala první triumf na okruhu WTA. Na konci sezony pak olomoucká rodačka figurovala v pořadí dvouhry na 21. místě.

Do letošní sezony ale nevstoupila nejlépe. V Brisbane vypadla v prvním kole, na grandslamovém Australian Open ve druhém a prohlásila, že se trápí. Aktuálně 24. hráčka světa bude hrát příští týden turnaj v Dubaji a následně v Dauhá.

Reklama

Související témata: