Hlavní obsah

Budu mámou, manželkou a kuchařkou. Hvězdná tenistka jde do ústraní

Praha

Ústraní a žádné kontakty. Hvězdná tenistka se rozhodla pro radikální krok. Serena Williamsová bude šest týdnů na plný úvazek maminkou, manželkou a kuchařkou. Třiadvacetinásobnou grandslamovou vítězku znepokojuje šíření nákazy Covid-19, a tak bude se svou rodinou v dobrovolné izolaci.

Foto: Sport.cz

Serena Williamsová

Článek

Tenisové turnaje jsou na nějakou dobu zrušeny a hráči tráví neplánované volno různě. Někdo se snaží alespoň trénovat, někdo raději ani nevychází ven. Právě tímhle směrem se rozhodla vydat třeba Serena Williamsová. Americká tenistka na sociálních sítích uvedla, že bude se svou rodinou šest týdnů v dobrovolné izolaci.

„Strávím příštích šest týdnů v samotě,“ prohlásila Williamsová na sociálních sítích. „Budu mámou. Budu manželkou. Budu kuchařkou. Budu uklízet. Udělám si pleťovou masku a podívám se na nějaké návody ohledně líčení. Dám vám vědět, jak to jde. Hlavně ať jste v bezpečí. Jde o vážnou situaci,“ dodala třiadvacetinásobná grandslamová vítězka.

Williamsová letos odehrála dva turnaje. Hned v úvodu sezony ovládla turnaj v Aucklandu a získala tak první titul po návratu z mateřské. Okamžitě se o ní začalo mluvit jako o jedné z favoritek Australian Open, avšak bývalá světová jednička tam překvapivě vypadla už ve třetím kole, ve kterém nestačila na Wang Čchiang.

Tenistka později přiznala, že jí ubývají síly. Její trenér Patrick Mouratoglou řekl, že své svěřenkyni věří, myslí si, že stále může vyhrát grandslam, avšak musí změnit strategii. Podle něj je Williamsová stále dobře naladěná, avšak musí začít přistupovat k tenisu jinak a musí si ujasnit, z jakých důvodů nedokáže vyhrávat tituly.

Reklama