Hlavní obsah

Fanoušci, ozvěte se. Americký tenista během přestávky nabízí lekce i konzultace

Máte problém s nějakým tenisový úderem? Stačí poslat video a bývalý grandslamový juniorský vítěz vám s ním poradí. Noah Rubin se během vynucené pauzy způsobené pandemií koronaviru rozhodl dávat lekce tenisu. Kdo má zájem a žije v New Yorku, s tím si na místních kurtech zatrénuje. Kdo je odjinud, tomu poskytne radu přes sociální sítě.

Foto: Profimedia.cz

Noah Rubin.

Článek

Tenisté se během pauzy chtějí udržet ve formě. Každý na to jde po svém. Třeba Noah Rubin se rozhodl, že bude dávat tenisové lekce. Americký hráč to svým fanouškům nabídl na sociálních sítích a zájem o jeho výuku byl ohromný. Ozvali se mu i lidé z jiných zemí a ani ty neodmítl.

„Budu teď nějakou dobu v New Yorku a rád poskytnu vybrané tenisové lekce. Pokud máte zájem, určitě se mi ozvěte,“ nabídl Rubin na sociálních sítích. Zájemců byla řada a bývalý sto dvacátý pátý hráč světa potvrdil, že už má téměř plno. „Na příštích několik týdnů už nezbývají skoro žádná volná místa. Možnost už má jen pár zájemců,“ uvedl Rubin.

Mnoho zájemců bylo i z jiných zemí, a tak Rubin uvažoval, jak i jim vyhovět. „Rozšiřuji své služby. Můžete mi poslat krátké video nějakého úderu, se kterým potřebujete poradit. Určitě vám na to odpovím,“ dodal dvě stě dvacátý čtvrtý hráč světa, který si tak získal mnoho fanoušků.

Rubin na kurtech zářil jako junior, v roce 2014 vyhrál juniorský grandslam ve Wimbledonu. Dařilo se mu později i na challengerech, tam získal čtyři tituly. Na okruhu ATP se ale zatím tolik neprosadil, zahrál si už na všech grandslamech, avšak nejdál, do druhého kola se mu podařilo dostat jen na Australian Open.

Reklama