Hlavní obsah

Toaletní papír v hlavní roli. Podívejte se, jak to s ním šlo hvězdným tenistům ve výzvě

Praha

Turnaje jsou zrušeny a mnoho tenistů a tenistek musí být po návratu ze zahraničí v karanténě. Své neplánované volno tráví různě. Hodně z nich už ale zkusilo výzvu s toaletním papírem, která koluje po sociálních sítích. Tak se podívejte, jak to s ním tenisovým hvězdám jde.

Foto: Sport.cz

Andrej Rublev si také vyzkoušel výzvu.

Článek

Udržet ve vzduchu co nejdéle toaletní papír mohou tenisté buď pomocí rakety nebo nohou. Výzvu přijalo už mnoho z nich. Třeba grandslamová vítězka Simona Halepová. Světová dvojka natočila video, jak jí jdou s ním nožičky. Od fanoušků za to pak sklidila slova chvály, jak je velice šikovná.

Pro každou zábavu je i známý tenisový šprýmař Gael Monfils, a tak i on se svou přítelkyní Elinou Svitolinovou výzvu přijali.

Posuďte sami, komu to z páru šlo lépe.

Výzvu si zkusila i Češka Kateřina Siniaková, která během neplánovaného volna kromě cvičení také vaří, zahradničí i kreslí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Just leave it here as one of the most convenient exercises during quarantine time 😅 how do you guys entertain? 👇🏻

Příspěvek sdílený Katerina Siniakova (@siniakovakaterina),Bře 20, 2020 v 6:35 PDT

Karen Kachanov se nyní může věnovat mnohem více svému malému synovi, avšak i patnáctý hráč světa si našel chvíli na tuto výzvu.

Tu přijal i jeho krajan Andrej Rublev, kterému to šlo opravdu skvěle.

Nožičky si pak zkusila i Tunisanka Ons Džabúrová, která letos zářila na Australian Open, kde se dostala až do čtvrtfinále.

Reklama