Hlavní obsah

U Baru! Česká tenistka to pořádně rozjede, nebojí se ani hvězd

Praha

Když se rozparádí a nezkrotí emoce, všichni zírají s otevřenou pusou. V takové chvíli se česká tenistka Barbora Strýcová klidně promění v „divou Báru" a vzduchem létají i hodně peprná slova. Teď, když sportovní svět kvůli pandemii koronaviru ruší jednu sportovní akci za druhou, se rozhodla česká hvězda ukázat fanouškům v nové roli. Bude mít totiž svoji talk show a pokud to tam rozjede na plný plyn, bude to pořádná pecka. Informaci zveřejnil server tenisovysvet, sama Strýcová pak vše zveřejnila na sociálních sítích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Polibek šampionky. Tenistka Barbora Strýcová s trofejí za vítězství ve čtyřhře ve Wimbledonu.

Článek
Fotogalerie

Sedět doma a odpočívat? Kdepak. Tohle není nic pro čtyřiatřicetiletou tenistku, která je prostě jako živá voda. Místo na dvorcích se teď fanouškům chystá ukázat v roli moderátorky a zjevně se nebojí velkých výzev.

„Nudíte se během karantény? Pojďte se mnou vyzpovídat jednoho z největších profesionálů ve svém oboru, co znám – Libora Boučka," představila Strýcová fanouškům premiérového hosta nové talk show U Baru.

Tu spustí už ve čtvrtek 2. dubna v pět hodin odpoledne. „Budu si pravidelně zvát zajímavé hosty, a protože Libor byl na spoustě akcích, které pro mě hodně znamenaly, je právě on logickou premiérou," vysvětluje na sociálních sítích Strýcová volbu premiérového hosta.

Reklama