Hlavní obsah

Plíšková rozesmála americkou hvězdu. Jsem nadšená, jásala Češka

Praha

Pauza už je hodně dlouhá a mnozí předpovídají, že zrovna tenisté a tenistky se vrátí do starých kolejí jako vůbec poslední sportovci ze všech. Profesionální kolotoč turnajů je založen na globálním pohybu hráčů a realizačních týmů bez jakýchkoliv omezení, a to určitě v brzké době možné nebude. Tenistky se tak nyní dostávají na veřejnost jen prostřednictvím různých vtípků a výzev na sociálních sítí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Karolína Plíšková se baví na sociálních sítích.

Článek

Na oficiálním twitterovém účtu WTA si spolu popovídaly bývalá světová jednička ve čtyřhře Bethanie Matteková-Sandsová a aktuální trojka žebříčku dvouhry Karolína Plíšková.

„Ahoj Karolíno. Jak se ti vede? Už jsem tě nějaký čas neviděla," zahájila konverzaci s rodačkou z Loun výstřední Američanka.

„Jsem nadšená, že konečně vidím nějakou jinou tenistku, když tedy nepočítám svoji sestru. Jsem ráda, že si už můžu popovídat s někým jiným než s manželem nebo rodinou," kvitovala konverzaci česká reprezentantka.

Rodačku z Phoenixu pochválila taneční kreaci Plíškové s manželem na zahradě, která nedávno obletěla svět přes sociální sítě, a chtěla se o ní dozvědět víc.

„Sleduji tě na Instagramu, viděla jsem pár tvých výzev, hlavně tu taneční. Řekni mi o tom něco," žádala.

„Docela nám to trvalo, než jsme to zvládli. Obzvlášť Michal, můj manžel.... Ty jeho pohyby, není to úplně hladké. Po měsíci tančení to ale stačí," komentovala pobaveně Plíšková svůj počin.

„Myslím, že jste byli nakonec výborní. Možná všichni z téhle situace vylezeme jako dobří tanečníci," smála se Matteková-Sandsová.

Reklama