Hlavní obsah

S Nadalem jsem něco měla, přiznala tenistka románek. Proč krachl?

Světový tenis má své slavné manželské či partnerské páry, jako například Roger a Mirka Federerovi nebo Andre Agassi a Steffi Grafová. Dosud veřejnosti utajený krátkodobý vztah si v tenisovém prostředí ale užil i aktuálně druhý hráč světa a jedna z legend tohoto sportu Rafael Nadal.

Foto: Sport.cz

Kirsten Flipkensová měla románek s Rafaelem Nadalem.

Článek

Alespoň to tvrdí Belgičanka Kirsten Flipkensová. „S Rafaelem Nadalem jsme stejně staří. A jestli jsme spolu něco měli? Ano, měli, to je pravda. Když nám bylo čtrnáct," vzpomínala 34letá hráčka v belgické televizní show „De Container Cup".

Teenagerská láska ale prý netrvala příliš dlouho. A to i kvůli jazykové bariéře na straně pozdějšího antukového krále.

„Nadal neuměl vůbec anglicky. Dále než za polibek a chození za ruku jsme se nedostali," prozradila Flipkensová, někdejší světová třináctka, která ovládá kromě vlámštiny a valonštiny také němčinu a angličtinu.

Devatenáctinásobný grandslamový šampion na kurtech roky dominuje, ale pravdou je, že elegantním přecházením mezi světovými jazyky, jaké ovládá třeba Roger Federer nebo Novak Djokovič, nikdy neoplýval.

To mu ale nevadilo jak v tažení za tituly, tak evidentně ani v partnerském životě. V 19 letech se seznámil s krajankou Xiscou Perellovou, s níž se loni oženil.

Reklama