Hlavní obsah

Daviscupový zápas s Francií se uskuteční v ostravské ČEZ Aréně

PROSTĚJOV

Březnové utkání prvního kola Davisova poháru mezi českými a francouzskými tenisty se uskuteční v ostravské ČEZ Aréně namísto původně avizované menší haly v Ostravě-Porubě. Do té se kvůli vrcholnému tenisu přestěhují na týden extraligoví hokejisté Vítkovic. Na úterním bilančním setkání s novináři v Prostějově to řekli představitelé pořadatelské společnosti TK PLUS.

Článek

Daviscupový zápas se uskuteční od 6. do 8. března a bude jedním z několika desítek sportovních projektů agentury. Těmi hlavními budou v příštím roce opět atletický mítink Zlatá tretra v Ostravě a mezinárodní tenisový turnaj Unicredit Czech Open mužů v Prostějově, které majitel společnosti Miroslav Černošek označil za vlajkové lodě. Zlaté tretře navíc letos bude předcházet 26. února v pražské O2 Aréně hvězdný halový mítink.

Součástí kalendáře jsou ale tradičně i letní soustředění Jágr týmu v Prostějově, mistrovství světa tenistů do 14 let, tenisová extraliga a také podpora prostějovských basketbalistů a volejbalistek. Vedle Davis Cupu se bude společnost podílet i na pořádání tenisového Fed Cupu Česko - Španělsko v únoru v Brně.

Černošek prohlásil, že jeho společnost se cítí finančně silná a všechny akce na příští roky má pokryty. "Tím ale vůbec netvrdím, že by se nás netýkala celosvětová ekonomická krize," uvedl Černošek, podle nějž budou právě sportovci určitě mezi těmi, kteří pocítí dopady současného stavu. "Sportovci žijí ve svém mikrosvětě a myslí si, že jim budou peníze chodit donekonečna ve stejné výši. Nyní si už ale dopady krize začínají uvědomovat jejich manažeři," dodal Černošek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články