Hlavní obsah

Ostudný debakl! Ve finále LiveScore Cupu je Karolína Plíšková. Muchová se rozloučila výhrou

Praha
Aktualizováno

Naprosto bez šance. Kateřina Siniaková nebude na pražský turnaj LiveScore Cup ráda vzpomínat. Po čtvrtečním nářezu od Strýcové (2:6, 1:6), vyhořela i ve svém druhém duelu skupiny A, když s Karolínou Plíškovou prohrála drtivě 1:6, 0:6. Do finále tak postupila světová trojka Karolína Plíšková, která bude o titul bojovat s překvapivou vítězkou skupiny B Terezou Martincovou. Ve druhém pátečním utkání zvítězila Karolína Muchová nad Kristýnou Plíškovou po setech 4:6, 7:5 a 6:3 ve ve skupině B skončila druhá.

Sestřih zápasu Karolína Plíšková - Siniaková na LiveScore CupuVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Kateřina Siniaková se v celém utkání trápila na servisu, když si ho ani jednou nevyhrála. Jediný game získala paradoxně při podání Karolíny Plíškové za stavu 0:3 v prvním setu. Hradecká rodačka první set ztratila za 26 minut 1:6.

A ve druhém to bylo ještě horší. Siniaková dál hořela při svém servisu, připsala si osm dvojchyb a nedařilo se jí ani při hře od základní čáry. Proti světové trojce si již nepřipsala ani game a za 55 minut prohrála hladce 1:6, 0:6.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Karolína Muchová v utkání proti Tereze Martincové.

Utkání o čest ovládla Muchová

Ve druhém pátečním zápase otočila světová šestadvacítka Karolína Muchová souboj s Kristýnou Plíškovou. Finalistka turnaje O pohár prezidenta ČTS z minulého týdne prohrála první set 4:6.

Plíšková ve druhém setu, který na půl hodiny přerušil déšť, podávala na vítězství, ale šanci nevyužila. Muchová otočila na 7:5 a rozhodující třetí sadu vyhrála 6:3. Po překvapivé porážce s Martincovou tak napodruhé na štvanické antuce uspěla..

Sestřih zápasu Kristýna Plíšková - Muchová na LiveScore CupuVideo: O2 TV Sport

Skupina A:
1.Karolína Plíšková2204:02
2.Strýcová2112:21
3.Siniaková2020:40
Skupina B:
1.Martincová2204:22
2.Muchová2113:31
3.Kristýna Plíšková2022:40

Reklama