Hlavní obsah

Luxusní hotel? Ne! Takhle vypadá jachta tenisové superstar

Praha

Už více než čtvrt roku si Rafael Nadal, stejně jako zbytek tenisového světa, nezahrál ostrý zápas. Pandemie koronaviru zastavila na čas prakticky veškeré sportovní dění na planetě a i když se svět pomalu začíná vracet do normálu, fanoušci si na líté boje na kurtu budou muset ještě nějaký čas počkat. Španělský fenomén však nudou netrpí. K dispozici má mimo jiné i novou jachtu, která svým vybavením spíše připomíná nejluxusnější hotely světa.

Foto: Sport.cz

Rafael Nadal si se svou manželkou mohou užívat zaslouženého luxusu

Článek
Fotogalerie

Na svém kontě má Rafael Nadal 85 vyhraných turnajů včetně 19 grandslamových. Díky tomu si přišel na příjemných 32 miliard korun, o dalších desítkách milionů plynoucích ze sponzorských smluv nemluvě. Pro nejlepšího antukáře všech dob tak není problém investovat například do luxusní jachty.

Tu si "Rafa" pořídil v letošním roce a je to hodně velká paráda. Nese jméno 80 Sunreef Power a nahradila původní 76 metrů dlouhou jachtu, kterou milovník klasické hudby pojmenoval stylově "Beethoven". Ta si našla nového zájemce za 58 milionů korun.

Foto: Sport.cz

Luxusní jachta Rafaela Nadala

Plovoucí nádhera byla vyrobena v polských loděnicích a je určena na dlouhé výletní plavby. Jachtu popohání dva silné motory, najdete zde kajuty vybavené tím nejluxusnějším nábytkem a příslušenstvím, ale třeba i garáž pro vodní skútry.

Samozřejmostí je vířivka, bazén s vodopádem, prostorný obývací pokoj, jídelna, bar a kuchyň. Hostů, kteří si zde mohou užívat veškerý luxus, může být až dvanáct a kromě osobních kajut mají pochopitelně k dispozici vlastní koupelnu s veškerým potřebným vybavením.

"Jsem z Mallorky a vždy, když se dostanu domů, tak vyrážím na moře. Užívám si to," přiznal tenisový šampion.

Foto: Sport.cz

Parádní jachta Rafaela Nadala

Reklama