Hlavní obsah

Tenista Čermák bude hrát o sedmnáctý titul ve čtyřhře

VIŇA DEL MAR

Český tenista František Čermák si na turnaji v chilském Viňa del Mar zahraje o sedmnáctý deblový titul v kariéře. Dvaatřicetiletý hráč postoupil společně se Slovákem Michalem Mertiňákem do finále po pátečním vítězství nad španělskou dvojicí Alberto Martin, Tommy Robredo 6:2 a 7:6.

Článek

O prémii 25 440 dolarů si nejvýše nasazený pár zahraje proti Pablu Cuevasovi z Uruguaye a Brianu Dabulovi z Argentiny, kteří jsou nasazeni jako číslo tři.

O čtvrté turnajové vítězství ve svém rodišti nadále usiluje Chilan Fernando Gonzalez, který ve čtvrtfinále smetl 6:0 a 6:2 Argentince Juana Monaka. Ten měl být loni Gonzalezovým soupeřem ve finále, ale k zápasu nenastoupil kvůli zranění kotníku. Gonzalez narazí v boji o postup do finále na Cuevase. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Robredo s Argentincem Josém Acasusem.

VIŇA DEL MAR:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Gonzalez (1-Chile) - Monaco (5-Arg.) 6:0, 6:2, Cuevas (Urug.) - Capdeville (Chile) 7:5, 7:5.
Semifinálové dvojice:
Gonzalez - Cuevas, Robredo (2-Šp.) - Acasuso (4-Arg.).
Čtyřhra - semifinále:
Čermák, Mertiňák (1-ČR/SR) - Martin, Robredo (4-Šp.) 6:2, 7:6 (7:5).
JOHANNESBURG
Dvouhra - semifinále:
BODY {font-family:Geneva CE, Arial;font-size:x-small;} .size1 {font-family:Geneva CE, Arial;font-size:xx-small;} .nadpis {font-family:Geneva CE, Arial;color:#0086DF;font-weight:bold;font-size:medium;} Chardy (5-Fr.) - Ferrer (2-Šp.) 1:6, 7:6 (11:9), 7:6 (7:4).

Reklama

Související témata: