Hlavní obsah

Poklona od legendy. Českým hvězdám tleskal Jágr, přidal se i Pastrňák

Praha

Na ovace je zvyklý desítky let, kdekoliv se ukáže, je z toho velikánské haló. V posledních dnech je ale všechno jinak. Legendární hokejový útočník Jaromír Jágr se proměnil v tenisového fanouška. Naposledy přišel omrknout na pražskou Štvanici české tenisové hvězdy. A bylo se na co dívat. Parádní výměny dostaly kladenského patriota, který nosí na dresu číslo 68, do varu. Na videu se můžete přesvědčit, jaký je Jaromír Jágr fanoušek. Zahanbit se nenechal ani David Pastrňák, kanonýr Bostonu a největší česká hvězda NHL současnosti.

Jaromír Jágr opět na tenise. Tentokrát si užíval čtyřhru, viděl výhru dua Krejčíková, SiniakováVideo: Sport.cz

 
Článek

Na světové turnaje ještě musejí české tenistky zapomenout, na domácích kurtech už to ale frčí na plný plyn. Momentálně na pražské Štvanici válčí v exhibičním duelu týmy Petry Kvitové a Karolíny Plíškové a fanoušci, kteří dostali šanci být u toho, si hvězdně obsazenou akci vychutnávají.

Sestřih zápasu Siniaková, Krejčíková - Martincová, VondroušováVideo: O2 TV Sport

Češky patří ke světové špičce, k vidění je parádní tenis. A tak se nelze divit, že do hlediště zamířili i slavní hokejisté. Jaromír Jágr a David Pastrňák přišli omrknout, jak to Češky umějí s raketou a s chutí jim zatleskali.

„Slyšela jsem, že tam je, ale osobně jsem ho neviděla," svěřila se po utkání ve čtyřhře Kateřina Siniaková.

Rozhovor s vítězkami Barborou Krejčíkovou a Kateřinou SiniakovouVideo: O2 TV Sport

Její parťačka Barbora Krejčíková tvrdila, že je hokejová legenda dlouhodobě fandou tenisu. „Je super, když se sportovci z jiných oborů přijdou podívat a podpořit nás. Kdybych měla čas, tak bych to taky tak užívala, je to moc příjemné," prohlásila. „Je tam rivalita mezi týmy, každý chce vyhrát, připomíná mi to velké turnaje," dodala tenistka.

Reklama