Hlavní obsah

Kryso! Troubo! Australský bouřlivák se pohádal s legendárním tenistou

Berlín/Praha

Kdepak nuda, v tenise se i přes pauzu pořád něco děje. Hodně k tomu přispívá i největší bouřlivák na okruhu. Nick Kyrgios totiž neustále něco komentuje a svými výroky rozčiluje další. Teď třeba nazlobil Borise Beckera. Šestinásobnému grandslamovému vítězi se nelíbí, jak australský tenista kritizuje své kolegy a nazval ho krysou.

Foto: Sport.cz

Boris Becker.

Článek

Kolem Nicka Kyrgiose je stále rušno. Když se nemůže hádat na kurtu, tak svými výroky vyvolává bouře přes sociální sítě. Nedávno se pustil do šéfa ATP. Andrea Gaudenzi totiž prohlásil, že na obnoveném programu turnajů spolupracovali i hráči, což však podle Kyrgiose nebyla pravda a šéfa nazval bramborou.

Chladným ho nenechalo ani to, co se stalo na turnaji Novaka Djokoviče, kde se řada hráčů, trenérů, ale i dalších nakazila koronavirem. Zdravý zůstal Alexander Zverev, který tvrdil, že i tak ale bude nyní dodržovat karanténu. Avšak teď se pochlubil, jak paří na další party. To Kyrgiosovi neuniklo a svého kolegu kritizoval a nazval sobcem.

Kyrgiosova reakce pak naštvala Borise Beckera. „Alexander Zverev porušil karanténu a měl by se za sebe stydět. Je vzorem pro mnoho tenisových fanoušků a mladé hráče. Přesto nemám rád krysy,“ napsal šestinásobný grandslamový vítěz na sociální sítě. „Kdokoliv takhle mluví o svém kolegovi, nemůže být můj kamarád. Podívej se na sebe do zrcadla," dodal Becker.

Kyrgios na to okamžitě zareagoval. „Prosím tě Borisi, s nikým tady nesoutěžím, ani se nesnažím nikoho házet přes palubu. Je globální pandemie a pokud kdokoli udělá něco takového jako Alexander, tak je to idiotské. Nebudu mlčet,“ prohlásil Kyrgios a slovní přestřelka pokračovala dál. „Jsi ještě větší trouba, než jsem si myslel,“ vzkázal poté legendárnímu tenistovi.

Reklama

Související témata: