Hlavní obsah

Česká tenisová hvězdička odměnila vášnivého fanouška!

Ostrava/Praha

Věrné a vášnivé fanoušky si sportovci rádi předcházejí a v některých případech je dokonce hýčkají zajímavými odměnami. Jednou z nich pobavila před startem turnaje v Ostravě na sociálních sítích i česká hvězdička Kateřina Siniaková. Kvůli pandemii koronaviru sice na akci nesmějí příznivci, semifinalistka ve čtyřhře z letošního French Open ale dokázala jednoho do areálu v Ostravě propašovat. "Nejvěrnější fanoušek si zaslouží nejlepší místo," napsala dobře naladěná tenistka ke snímku s psíkem, kterým se pochlubila na internetu.

Foto: Sport.cz

Česká tenistka Kateřina Siniaková na archivním snímku z dovolené.

Článek

Zloba a zklamání po prohraném semifinále čtyřhry na grandslamovém French Open je zjevně pryč a česká tenistka Kateřina Siniaková to ukazuje celému světu. Před domácím turnajem v Ostravě je dobře naladěná, což předvedla i fanouškům. Toho nejvěrnějšího dokonce odměnila, když ho vzala přímo na kurty do dějiště turnaje.

Hlavní soutěž turnaje, který organizace WTA do Česka přidělila po odstoupení čínského dějiště Čeng-čou, startuje zápasy prvního kola dvouhry v pondělí. Kateřina Siniaková půjde do akce až o den později. Ve dvouhře se představí sedm domácích hráček, volný los má na úvod nasazená dvojka Karolína Plíšková.

Tři české tenistky odehrají první kolo dnes večer. Tereza Martincová a osmifinalistka Roland Garros Barbora Krejčíková se po nedělním postupu z kvalifikace utkají spolu. Již před nimi se na centrálním dvorci objeví Kristýna Plíšková, která nastoupí proti Marii Sakkariové z Řecka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Passionate fan got the best ticket 😂 #jtbankaostravaopen

Příspěvek sdílený Katerina Siniakova (@siniakovakaterina),Říj 18, 2020 v 8:29 PDT

V pavouku jsou i Karolína Muchová, Barbora Strýcová. V době zákazu sportovních akcí v Česku kvůli šíření covidu-19 dostal turnaj od hlavní hygieničky Jarmily Rážové výjimku, v ostravské hale se však bude hrát bez diváků.

Reklama

Související témata: