Hlavní obsah

Miláčku, jsem v tom! Tenisová hvězda Zverev bude otcem

Německý tenista Alexander Zverev se v brzké době stane otcem. Alespoň to tvrdí jeho bývalá partnerka Brenda Patea. „Čekám s Alexem dítě,“ řekla v interview pro bulvární magazín Gala. Věc má ale pro představy o šťastné rodině zásadní háček. Pár se v srpnu oficiálně rozešel.

Foto: Becker Marius, ČTK

Německý tenista Alexander Zverev na turnaji v Kolíně nad Rýnem.

Článek

Prohlášení 27leté modelky poutá v Německu velkou pozornost. „Jsem ve dvacátém týdnu těhotenství a to dítě je Alexovo," tvrdí Patea. Dodala, že se ale v poslední době se Zverevem, jenž v posledních dvou týdnech dobyl dva tituly na turnajích v Kolíně nad Rýnem, vůbec nestýkají.

A stejně tak si prý neumí představit, že by potomka vychovávali prostřednictvím střídavé péče. „To je z mého pohledu vyloučeno," zdůraznila kráska z Berlína. Vztah s o čtyři roky mladším finalistou letošního US Open údajně nehodlá lepit zpět. „Prošli jsme si krizí, protože máme na zásadní věci v životě odlišné názory. Navíc ve svazku s elitním sportovcem musíte být připraveni si toho hodně odříct," vysvětluje.

Pomoc od aktuálně sedmého hráče světového žebříčku ATP prý v budoucnu rovněž vyžadovat nebude. „Dítě jsme neplánovali, přesto udělám vše pro to, aby vyrůstalo v harmonickém prostředí. Mám štěstí, že ho můžu vychovávat i sama," prohlásila 183 cm vysoká Brenda, jež se před třemi roky zúčastnila televizní show Heidi Klumové „Příští německá Top modelka" a obsadila v ní desáté místo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Was sind eure Pläne für das Wochenende? 👀💛 #Weekend

Příspěvek sdílený Brenda (@brendapatea),Říj 2, 2020 v 2:23 PDT

Reklama