Hlavní obsah

Sexy fotky bývalé wimbledonské vítězky? Spustily lavinu nenávisti, přiznává

Londýn

Sexy kráska to pořádně schytala od fanoušků. Bývalá vítězka wimbledonské juniorky Sofia Žuková na sociálních sítích často zveřejňuje své fotky v plavkách, kdy ukazuje krásu své postavy. Jenže její obdivovatelé nejspíš nedokážou překousnout, že někdejší 116. hráčka světového žebříčku, už neřádí na kurtech, ale užívá si života. „Ty fotky spustily úplnou lavinu nenávisti, přišla mi řada hodně drsných zpráv," přiznává dvacetiletá dívka, která se nyní živí v oblasti modelingu.

Foto: Sport.cz

Bývalá vítězka wimbledonské juniorky Sofia Žuková opět rozpálila fanoušky na sociálních sítích.

Článek

Je mladá a krásná, tak proč by svoje snímky nemohla dávat na sociální sítě? Mladá Ruska nemůže pochopit, proč to na instagramu od řady lidí schytala. Vždyť stejnou věc dělá celá řada mladých žen a jsou mezi nimi i slavné sportovkyně. „Miluju chvíle, kdy můžu sdílet nějaké hezké sexy selfie, nebo snímky v roli modelky," přiznala bývalá tenistka, kterou sledují na sociálních sítích desítky tisíc fanoušků.

„Zveřejnila jsem fotku, tak co? Sdílela jsem ji, protože se mi líbila. Nečekala jsem, že mi někdo bude odepisovat, ale dostala jsem úplnou lavinu zpráv. Byly hodně agresivní," postěžovala si.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🧜🏻‍♀️🤔

Příspěvek sdílený Sofya Zhuk (@sofya_zhuk),Říj 11, 2020 v 7:09 PDT

Chování příznivců si vysvětluje po svém. Rozhodně prý za to nemůže samotná sexy fotografie. „Prostě si jen myslím, že lidé nemohou akceptovat, že jsem se ocitla ve světě mimo tenis, že mohu žít šťastně bez sportu a nemám z toho nějaké deprese," uvedla kráska, která vyhrála juniorku slavného Wimbledonu v roce 2015 a o rok později debutovala na okruhu WTA na turnaji Miami Open.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Weather wasn’t too bad today 😜😉

Příspěvek sdílený Sofya Zhuk (@sofya_zhuk),Srp 19, 2020 v 11:01 PDT

Tenisovou kariéru ukončila modelka s bilancí tří výher a čtyř porážek. Jednoznačným důvodem byly zdravotní trable. „Každý den se mě lidé ptají, proč jsem přestala hrát tenis a jestli se vrátím," uvedla už v dubnu letošního roku na svém Instagramu.

„Chápu, že vás to zajímá a chci to objasnit. Tenis jsem teď nehrála sedm měsíců. Několik let bojuji s vážnými zraněními a vždy jsem musela hrát se spoustou bolesti. Milovala jsem tenis, ale dospělo to do bodu, kdy už jsem chtěla být bez bolesti. Musela jsem udělat ten krok a ukončit kariéru. Myslela jsem na své zdraví a budoucnost," dodala.

Foto: Sport.cz

Bývalá vítězka wimbledonské juniorky Sofia Žuková opět rozvášnila fanoušky na sociálních sítích.

Reklama