Hlavní obsah

Trapas v televizním studiu. Moderátorka si pak sama ze sebe dělala legraci

Londýn/Praha

Takhle si svůj televizní vstup z tenisového studia moderátorka Catherine Whitakerová nejspíš nepředstavovala. Britská novinářka stanice Amazon Prime upadla během tréninku na živý vstup na Turnaji mistrů v Londýně. Záběry s krkolomným pádem se sice do světa nevysílaly živě, Whitakerová si ale ze sebe udělala legraci a sama je nahrála na sociální síť Twitter.

Foto: Sport.cz

Sportovní moderátorka Catherine Whitakerová upadla v televizním studiu.

Článek

Sportovní moderátorka před kamerami trénovala živý vstup před sobotními zápasy nejlepší čtyřky Turnaje mistrů v Londýně. „Dnes uvidíme to nejlepší na světě, špičku..." víc už toho britská novinářka říct nestihla.

Kombinace chvilkové nepozornosti a vachrlaté obuvi způsobila, že se Whitakerová před zapnutými kamerami svalila z pódia televizního studia. Na pomoc jí ihned přispěchal kolega ze štábu a vše se naštěstí obešlo bez újmy na zdraví.

„Moje velká šance stát se internetovým meme," okomentovala video s humorným pádem Whitakerová, když ho sama nahrála na Twitter.

Turnaj mistrů v nedělním finále ovládl ruský tenista Daniil Medveděv, který porazil Rakušana Dominica Thiema 4:6, 7:6 a 6:4.

Reklama

Související témata: