Hlavní obsah

Odporné! Neuvěřitelná arogance. Tenisová hvězda pod palbou kritiků. Co provedla?

Pittsburgh/Praha

Neuvěřitelná arogance. To svět neviděl. Tenisová hvězda zaskočila soupeřku, fanoušky i televizního komentátora svým chováním. Když se bývalá světová devítka CoCo Vandewegheová vrátila po přerušení zápasu s Gruzínkou Jekaterinou Gorgodzeovou, nestačili se všichni přítomní divit. Známá tenistka nejevila nejmenší zájem se rozehrát. Míče odehrávala bez razance, klidně levou rukou a vrcholem bylo, když míček odpálila ležérně mimo kurt. Duel nakonec Američanka ve třetí sadě za stavu 1:0 pro soupeřku vzdala.

Foto: Sport.cz

Coco Vandewegheová si finále Fed Cupu nezahraje

Článek

Zápas na turnaji Koser Jewelers Tennis Challenge v Pensylvánii byl přerušený kvůli obrovskému horku, když ale počasí dovolilo tenistkám pokračovat v utkání, byla k vidění netradiční podívaná. Vandewegheová se sice postavila na opačnou stranu kurtu, ale míče, které na ní posílala 129. hráčka světa ji absolutně nevzrušovaly. Ledabyle je odehrávala, tu obloučkem, jindy do sítě a klidně levou rukou. Hlavním úkolem bylo neudělat ani krok.

"To je neuvěřitelné. Coco se vůbec nechce rozehrávat," hlásil překvapeně komentátor zápasu. „V životě jsem nic podobného neviděl," doplnil, když tenistka odpálila míč bez zájmu mimo kurt.

První sadu přitom Američanka vyhrála ve zkrácené hře, druhou pak ztratila poměrem 3:6 a ve třetí zápas za stavu 0:1 zabalila. Na internetu se však více mluví o počínání poražené známé tenistky. „To, jak se chovala, bylo odporné. Měla by si uvědomit, že je privilegiem být profesionálním sportovcem, a měla by chovat jako profesionál," doplnil v komentáři jeden z fanoušků.

Reklama