Hlavní obsah

České tenistky poprvé trénovaly na centrkurtu v O2 areně. Myslím, že nám bude sedět, pochvalovala si Krejčíková

Praha
Aktualizováno

České tenistky si vyzkoušely centrkurt v pražské O2 areně, kde se bude příští týden bojovat o Pohár Billie Jean Kingové. Jako první trénovala jednička Barbora Krejčíková. „Líbilo se mi to. Povrch je příjemný, středně rychlý, myslím, že nám bude sedět,“ pochvalovala si po tréninku, který trval hodinu a půl. Více už v našem videu.

České tenistky vyzkoušely centrkurt v O2 areně. Barbora Krejčíková si ho pochvalovalaVideo: Sport.cz

 
Článek

Na centrkurtu hrála rovněž Markéta Vondroušová a v tréninkové hale se připravovala Tereza Martincová. Zbylé dvě členky týmu Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká se budou hlásit na večeři.

České tenistky se před týmovou soutěží sešly po dvou a půl letech. Poprvé od předloňského dubna, kdy v baráži porazily v Prostějově Kanadu. „Je to super. Je to neskutečné, že se zase hraje v Praze a O2 areně. Musím věřit, že znovu budeme neporazitelní," přeje si kapitán Petr Pála.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Centrkurt v O2 areně vyzkoušela také Markéta Vondroušová

„Po těch prvních trénincích jsem zvědavý na zpětnou vazbu, na ty první dojmy. Jestli to skáče nahoru, dolů...člověk to samozřejmě vidí, ale vždycky je dobré mít ten zpětný pocit od hráčky co se jim líbí a naopak co se jim nezdá," dodává Pála.

Kvůli covidovým opatřením jsou všichni v tzv. bublině a jejich pohyb je omezen jen na halu a hotel. Kapitán kvůli tomu členům týmu zadal, aby s sebou přivezli společenské hry. K dispozici tak jsou například vědomostní hry, karty, Rubikova kostka nebo Člověče, nezlob se.

Finálový turnaj o Pohár Billie Jean Kingové startuje 1. listopadu. Češky zahájí boje ve skupině pondělním duelem s Německem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články