Hlavní obsah

Šlápni na mě! prosil Paes o masáž Hingisovou. Ta vyhověla, Ind pak škrtil soupeře

Proč volat fyzioterapeuta, když vás může ošetřit spoluhráčka. Tak tohle netradiční řešení zvolil Ind Leander Paes během čtvrtfinálového utkání smíšené čtyřhry na Australian Open. A jeho deblová partnerka Švýcarka Martina Hingisová mu udělala masáž zad.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hingisová masíruje PaeseVideo: sntv

 
Článek

Ačkoliv se na Australian Open loučili už po čtvrfinálovém utkání, diváky během něj dokázali skvěle pobavit. Deblový pár Martina Hingisová a Leander Paes nastoupil ve čtvrtek v boji o semifinále proti domácí dvojici Samatha Stosurová a Sam Groth.

První set švýcarsko-indický pár prohrál 3:6. Ve druhém za stavu 1:2 pro Australany si během přestávky potřeboval Paes nechat ošetřit bolavá záda. Nepovolal však na kurt fyzioterapeuta, jak bývá zvykem, ale o pomoc poprosil svou partnerku. Šestatřicetiletá Hingisová neváhala a Paesovi vyhověla.

Když si třiačtyřicetiletý Paes lehl na zem, stoupla si celou svou vahou na jeho záda a bolavé místo mu nohama promasírovala. Zda mu masáž pomohla, ví jen on. Smysl pro humor ho však neopustil a diváky rozesmál ještě jednou.

Když Sam Groth ve druhé sadě zvýšil esem na 4:1. Paes k němu přišel na lavičku a trochu ho přiškrtil. Prohru už ale neodvrátil a Stosurová s Grothem se po výhře 6:3 a 6:2 mohli radovat z postupu.

Reklama