Hlavní obsah

Fanoušci si dělají starost o bývalou světovou jedničku. Opravdu je tak hubená?

Minsk/Praha

Skutečně je tak hubená, nebo jde jen o špatný záběr? Sociálními sítěmi koluje fotografie Viktorie Azarenkové a její fanoušci mají o bývalou světovou jedničku obavy. Není divu. Osmadvacetiletá tenistka se totiž již několik měsíců soudí se svým bývalým přítelem o syna a stále není jasné, zda ho do své péče dostane.

Foto: Sport.cz

Viktoria Azarenková.

Článek

Když loni Viktoria Azarenková oznámila, že čeká miminko, zároveň svým fanouškům slíbila, že se k tenisu vrátí. Jak řekla, tak udělala. V prosinci porodila syna Lea a v březnu už začala s tréninkem. Malého syna měla neustále s sebou a těšila se z toho, že dokázala skloubit tenis s výchovou prvního potomka. Premiérový turnaj po porodu odehrála v červnu na Mallorce.

Pak s Leem vyrazila na slavný Wimbledon, kde došla až do osmifinále. Avšak poté se najednou začala z turnajů odhlašovat. Vše objasnila v srpnu před US Open, kdy potvrdila spekulace, že se soudí se svým bývalým přítelem o syna a nemůže s ním vycestovat z Kalifornie.

Teď se na sociálních sítích objevila fotografie, na které je osmadvacetiletá tenistka hodně hubená. Fanoušci se ptají, zda tak skutečně zhubla, nebo jde jen o špatný záběr. O svou hvězdu si dělají starosti a píší jí. Azarenková se k zmíněné fotce ale nevyjádřila. Na Twitteru však uveřejňuje snímky se synem, kde vypadá spokojeně, nebo jak pilně trénuje.

Podle šéfa Běloruské tenisové federace Sergeje Tětěrina se dvojnásobná grandslamová vítězka připravuje na finále Fed Cupu. Bělorusko v něm v polovině listopadu nastoupí proti USA. „Viktoria se skutečně připravuje na finále,“ řekl pro sportovní kanál Belarus 5. „Všichni víme, že čeká, jak dopadne proces kolem jejího syna. Doufáme, že právníci prokáží svou profesionalitu a štěstí bude stát na její straně,“ dodal. Azarenková by se mohla příští týden představit na turnaji v Lucemburku, kam dostala divokou kartu a zatím je stále na seznamu přihlášených hráček.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori zítra 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík zítra 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík