Hlavní obsah

Známá tenistka překvapila: Sex je pro mne vzácností!

Düsseldorf

Je pohledná, úspěšná, bohatá, zábavná, inteligentní. Přesto žije single. Německá tenistka Andrea Petkovicová ve svém sloupku v Süddeutsche Zeitung odvážně poodhalila i intimní zákoutí a tajemství svého života. „Sex je pro mne vzácností,“ přiznala mimo jiné.

Foto: Profimedia.cz

Pohledná německá tenistka Andrea Petkovicová je stále single.

Článek
Fotogalerie

Románek na jednu noc? Nebo intimní vztah s trenérem či fyzioterapeutem? Kdepak, to prý pro rodačku z bosenské Tuzly není téma. A stálého přítele nemá. Už bezmála sedm let.

„Je mi třicet, čtyřicet týdnů v roce trávím mimo domov. Kdo by tohle se mnou vydržel?" svěřila se vítězka šesti turnajů WTA ve dvouhře a 102. tenistka světového žebříčku, jak je pro ni obtížné sehnat toho pravého.

Způsobů, jak se vymanit z rutinny na tenisovém okruhu, mnoho nezbývá: „Drogy jsou kvůli přísným antidopingovým pravidlům vyloučeny, také alkohol odpadá, protože zpomaluje regeneraci organismu. Zbývá tedy sex, ale asi jsem tak neschopná nebo neochotná, protože není snadné si někoho najít. Je to pro mě vzácnost."

Semifinalistka Roland Garros, která si v roce 2014 zahrála i ve finále Fed Cupu v Praze proti českému týmu, si tak volné chvilky na turnajích krátí sledováním filmů nebo čtením knih. „To je moje záchrana, moje vzdálená rodina a přátelé," přiblížila.

Reklama

Související témata: