Hlavní obsah

Zpestření před US Open. Kvitová během focení oslňovala v outfitu, Plíšková si zatrénovala s legendou

New York/Praha

Již v pondělí odstartuje US Open. Hráčky už na slavný grandslam pilně trénují a svou přípravu si zpestřují nejrůznějšími způsoby. Třeba hvězdy, které obléká firma Nike, si z kurtů odskočily na společné focení a poté v rámci kampaně Královny budoucnosti podpořily místní talentované tenistky.

Foto: Profimedia.cz

Petra Kvitová během kampaně Královny budoucnosti.

Článek

Na akci firmy Nike nechyběly ani české hvězdy Petra Kvitová a Markéta Vondroušová, které si letos na předešlých grandslamech zahrály finále. Kvitová se do něj probojovala na Australian Open, avšak nestačila v něm na Japonku Naomi Ósakaovou, Vondroušová pak šokovala svou jízdou na French Open, kde však ve finále byla nad její síly Australanka Ashleigh Bartyová.

Spolu s Kvitovou a Vondroušovou se společného focení nové kolekce Nike v New Yorku zúčastnily také bývalé světové jedničky Američanka Serena Williamsová, Rumunka Simona Halepová, ruská kráska Maria Šarapovová, či další domácí tenistky Sloane Stephensová a Madison Keysová.

Hráčky si poté v rámci kampaně Královny budoucnosti spolu nejen zatrénovaly a zahrály čtyřhru, ale také podpořily místní talentované hráčky.

„Myslím, že sport v životě mladé dámy je nesmírně důležitý,“ prohlásila Serena Williamsová, která takovéto akce ráda propaguje.

Foto: Profimedia.cz

Maria Šarapovová si během akce Královny budoucnosti také zahrála.

To další hvězda Karolína Plíšková si zpříjemnila přímo trénink. Během něj ladila svou formu se sedminásobným grandslamovým vítězem Johnem McEnroem.

„Výborná rozehrávka s legendou Johnem McEnroem, stále ve skvělé kondici,“ napsala třetí hráčka světa ke společné fotografii na sociální sítě.

Foto: Sport.cz

Karolína Plíšková si zapinkala s Johnem McEnroem.

Reklama