Hlavní obsah

Byl to marný boj, je nejhorší! Legendární Becker si ostře rýpl do světové jedničky

Praha

Bum, bum, Boris. Německá tenisová legenda a známý bombarďák Boris Becker umí stále přitvrdit. Ne že by se vrátil na kurty a ničil soupeře, i jeho slovní ataky ale mají sílu. Naposledy fanoušky zaskočil, když si pořádně rýpl do hvězdného Novaka Djokoviče a odhalil jeho největší slabinu. O co se jedná?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Novak Djokovič čelí kritice od tenisové legendy.

Článek

„Řeknu vám tajemství. Víte, kdo má podle mě nejhorší smeče z hráčů v elitní stovce světového žebříčku? Je to můj kamarád Novak Djokovič. Můžete mi věřit," prohlásil pro platformu „Top Level Tennis", kterou cituje Blick.ch.

Becker by se měl spíš starat o sebe. Má svých problémů dost, dluhů až nad hlavu. Dvaapadesátiletého Němce je ale v médiích pořád plno, zvláště když si teď vzal na mušku sedmnáctinásobného grandslamového vítěze Djokoviče.

„Tři roky jsme na smečích pracovali. Ani nemůžete tušit, jak často, ale všechno bylo marné," krčil rezignovaně rameny bývalý Djokovičův kouč. „Celé je to v jeho hlavě. Když má míč nad hlavou, vždycky chce udělat něco efektního, třeba vyskočit. Já jsem ho prosil, ať se na to vykašle a udělá prostě jen ten zatracený bod. Všechno bylo marné," dodal Becker.

I přes jeho odhalení je světová jednička jedním z žhavých adeptů na vítězství grandslamového US Open, které odstartuje 31. srpna.

Reklama

Související témata: