Hlavní obsah

Striptýz na spadnutí! Krasobruslařka sváděla na ledě těžkou bitvu, lekl se i partner

Kangnung

Bojovala o co největší bodový zisk, ale nakonec i o to, aby na ledě nepředvedla opravdu všechno. Korejská krasobruslařka Min Ju-ra v krátkém tanci v olympijské týmové soutěži zažila krušné chvíle, při soutěži vcelku neobvyklé. Ani jejímu okolí nemohl problém s oblečením uniknout. Nebezpečí zkoušel hasit i její partner Alexander Gamelin.

Foto: John Sibley, Reuters

Korejští reprezentanti Min Ju-ra a Alexander Gamelin při krátkém tanci. I přes problém došlo na odvážné kreace.

Článek
Fotogalerie

Týmová soutěž se rozjížděla, korejští reprezentanti v ní rozhodně nebyli favority, ale pozornosti neunikli. Alespoň tedy taneční pár, který tvoří rodáci ze Spojených států: Min Ju-ra a Alexander Gamelin.

Partnerce bylo záhy jasné, že může být zle. Jedna součást jejího kostýmu praskla a oblečení při divočejších kouscích na ledě začalo opouštět příslušní místa. „Celou jízdu jsem byla vyděšená," přiznala po jízdě. Přesto na ledě vydržela. I za cenu, že si neposlušný svršek, který visel na posledním vlásku, musela občas přidržovat.

Že to nebude jen o krasobruslení, záhy poznal i Gamelin, který s Korejkou narozenou v Kalifornii závodí díky občanství získanému v roce 2017. Zažil překvapivé momenty. Chvílemi plandající látka zůstávala v jeho rukou. Ale ve vší počestnosti bez pádu i striptýzu nakonec svoji jízdu dokončili.

„Byl jsem nervózní," přiznal čtyřiadvacetiletý rodák z Bostonu, pro kterého byla dlouho závodní partnerkou jeho sestra-dvojče Danielle. S o dva roky mladší partnerkou zažil nečekané dobrodružství, v týmové soutěži ale příliš neuspěli, v krátkém programu byli devátí z deseti.

Reklama