Hlavní obsah

Slavný mexický lyžař zarapoval a slíbil, že přijede i do Pekingu

Pchjončchang

Je opět na scéně. Ne však v roli lyžaře jako na předchozích šesti olympiádách. Tentokrát se známý mexický aristokrat Hubertus von Hohenlohe pustil do jiné sféry. Jeho velký rapový výkon ocenili především účastníci večera v Rakouském olympijském domě, kteří měli to štěstí, že měli možnost vidět neplánovanou hudební vložku živě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rapující aristokrat. Hubertus von Hohenlohe na olympiádě v PchjongčchanguVideo: sntv

 
Článek

Vášnivý fotograf ukázal ve svém videu také fotku olympijského vítěze ve slalomu André Myhrera ze Švédska a pak se pustil do akce....

"Já jsem VIP, možná ne pro IOC (Mezinárodní Olympijský Výbor), ale pro sebe samotného jsem. Mám jméno, mám slávu, tak jestli mě neznáš, tak mrkni na televizi. Jsem Eminem alpského lyžování."

Kromě toho, že se Von Hohenlohe jako lyžař účastnil olympijských her celkem šestkrát, je známý také jako zpěvák a velký odpůrce plánované stavby zdi mezi Mexikem a Spojenými státy. V době olympijských her dokonce vydal skladbu na toto téma.

Kromě fotografování se mexický aristokrat také podílel na designu olympijského oblečení pro mexický olympijský tým a užíval si pobytu v olympijské vesnici, kde také slíbil svoji účast na dalších zimních olympijských hrách. A že jde opravdu o všestranného člověka, potvrzuje fakt, že americká televizní a rozhlasová společnost NBC na ZOH v Soči propůjčila Mexičanovi dokonce titulek "The Most Interesting Man" a o tom, že opravdu zajímavým je, může svědčit i jeho rapové představení.

Reklama

Související témata: