Hlavní obsah

ROČENKA SPORT.CZ 2008

Už jen pár dní zbývá do okamžiku, kdy rok 2008 protne svou cílovou pásku a předá štafetu svému následníkovi. Redakce Sport.cz proto připravila souhrn toho nejdůležitějšího a nejzajímavějšího, co letošní sportovní klání svým fanouškům nabídla. Naše ročenka představuje shrnutí všech podstatných událostí ve světě sportu.

Článek

Rok 2008 nabídl sportovním fanouškům vskutku nepřeberné možnosti. Poprvé se konalo hokejové mistrovství světa v Kanadě, pro fotbalové fanoušky tu bylo Euro v Rakousku a Švýcarsku, a kdo si nevybral ani mezi dvěma nejpopulárnějšími českými sporty, ten mohl držet palce českým reprezentantům na olympiádě v Pekingu.

Uplynulé události roku 2008 jsou v ročence seřazeny podle sportovních odvětví a články jsou doplněny i spoustou fotografií. Nechybí ani stručný přehled dalších zajímavostí ze světa sportu seřazený podle měsíců, přičemž prosinec ještě budeme průběžně aktualizovat.

Celá redakce Sport.cz přeje všem svým čtenářům krásné prožití vánočních svátků a spoustu nejen sportovních zážitků v roce 2009!

Reklama