Hlavní obsah

VIDEO: Tenisová kráska Ivanovičová ukázala sexy tělo

Srbská kráska Ana Ivanovičová fotila pro Sports Illustrated a odhalila, proč má ženský tenis tolik fanoušků mezi muži. Jedna z nejkrásnějších tenistek planety odhalila své úžasné tělo pro Sports Illustrated poprvé.

Foto: Toby Melville, Reuters

Ana Ivanovičová při tréninku

Článek

Ivanovičová upoutá nejen krásou, ale i zajímavým příběhem. Její cesta na výsluní byla totiž poměrně trnitá, počátky kariéry ovlivnily nálety NATO na Jugoslávii. Ivanovičová musela trénovat brzy ráno, v zimě se připravovala dokonce v opuštěném bazénu, když neměla jiné místo pro trénink.

Mezi profesionálky vstoupila před šesti lety a postupně začala dosahovat svých cílů a vyhrávat turnaje. Již v roce 2005 dokončila sezónu na šestnáctém místě žebříčku, rok nato vystoupala ještě o dvě příčky výše. Průlomem byl rok 2007, kdy prošla na French Open do finále a ve Wimbledonu do semifinále.

Celkem vyhrála Ivanovičová osm turnajů, grandslam má na kontě ale jen jediný. Před dvěma lety zvítězila dvaadvacetiletá Srbka na grandslamovém French Open a v červnu poprvé v kariéře vévodila všem tenistkám z prvního místa žebříčku WTA. Srbové ji ve stejném roce vzdali hold, když její podobiznu umístili na poštovní známky.

Reklama

Související témata: