Hlavní obsah

Bohemians 1905 se na webu vrátí do mistrovské sezóny 1982/83

Druholigový fotbalový klub Bohemians 1905 si připomene třicáté výročí zisku jediného mistrovského titulu v nejvyšší soutěži speciálními webovými stránkami, které se vracejí k celému průběhu sezóny 1982/83.

Foto: Milan Malíček, Právo

Vršovický Bartek v souboji se střížkovskou přesilou.

Článek

Web www.cestazatitulem.cz, vytvořený fanoušky "Klokanů", se jakoby vrací v čase a návštěvníkům nabídne kontinuální zpravodajství z doby před třiceti lety. První textový online přenos fotbalového zápasu proběhne v úterý, kdy Bohemians ČKD Praha nastoupí v prvním kole československé ligy na hřišti Rudé hvězdy Cheb. Vedle toho web nabídne další dobové aktuality, videozáznamy, rozhovory a zajímavosti z nejúspěšnější sezóny v historii klubu.

"Hlavní snahou ale zůstává přenést se do minulosti, navodit v návštěvníkovi našich stránek pocit, že opravdu prožívá raná osmdesátá léta. Právě svou atmosférou může být web zajímavý a vtipný nejen pro fanoušky Bohemky," uvedl v tiskové zprávě mluvčí skupiny autorů Vojtěch Man.

Projekt je věnován památce funkcionářů a příznivců Bohemians Miroslavu Bičíkovi, Jiřímu Steinbrochovi, Lukáši Přibylovi a dalším, kteří zemřeli v minulých letech.

Reklama