Hlavní obsah

Šokující video: Schweinsteiger sprostě urážel Dortmund

Velká rivalita mezi fotbalovým Bayernem Mnichov a Dortmundem není žádnou novinkou, ale pod bublající kotel vzájemné nevraživosti teď přiložil pořádné polínko čerstvý mistr světa a opora Bayernu Bastian Schweinsteiger.

Schweinsteiger šokoval Německo

 
Článek

Devětadvacetiletý fotbalista ještě před pár dny bojoval v Brazílii s hráči z Borussie společně o světový titul, jenže šampionát je minulostí a hvězda Bayernu si směrem k vestfálskému klubu žádné servítky už zřejmě nebere. Od víkendu koluje po internetu video z party, na níž se Schweinsteiger blýskl velmi urážlivou písní.

„BVB, Hurensöhne," (BVB, zkurvysyni) zpíval Schweinsteiger k velkému nadšení publika. Jeden z adeptů na pozici kapitána německé reprezentace tak má o „popularitu" v Dortmundu postaráno.

Schweinsteiger si však brzy uvědomil, jak dalece svým hudebním vystoupením přestřelil, a v neděli večer se ve videu, které zveřejnil na svém facebookovém profilu, Borussii omluvil. "Chtěl bych se všem příznivcům, manažerovi klubu a hráčům omluvit. Je to známý fanouškovský song. Nechtěl jsem nikoho urazit. Se všemi hráči Dortmundu si rozumím velmi dobře, zvlášť s Kevinem Grosskreutzem."

S fanoušky i hráči Borussie si bude moct vše vyříkat už 13. srpna, kdy se v Signal Iduna Parku utká Bayern s Dortmundem o německý Superpohár.

Reklama

Související témata: