Hlavní obsah

Vrátí se Kadlec do Sparty? Frankfurt jej chce pustit na hostování

Frankfurt

Do německé bundesligy odcházel jako veliký talent, v Eintrachtu se skvěle uvedl, jenže v této sezóně odehrál v lize jen 115 minut a zasáhl pouze do tří zápasů. Základní jedenáctka je pro něj momentálně jen těžko dosažitelná. Vedení klubu naznačilo, že by cestou k většímu vytížení a znovunastartování kariéry mohlo být pro českého forvarda hostování.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Václav Kadlec.

Článek

Dvaadvacetiletý útočník by si rád zahrál i na domácím mistrovství Evropy do jedenadvaceti let, jenže i k tomu potřebuje v klubu více hrát. Možná tak není ani vyloučena varianta, že by se mohl v rámci hostování vrátit do Sparty.

Ve Frankfurtu se momentálně nemůže dostat přes své konkurenty Alexe Meiera a Harise Seferovice. „Kouč tohle se mnou velmi intenzivně prodiskutoval. Faktem je, že Václav Kadlec je velmi kvalitní fotbalista a zasloužil by si hrát víc než jen něco přes devadesát minut," rozpovídal se na téma Kadlec sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner v německém magazínu Kicker.

„Jenže Alex a Garis si v útoku vedou hodně dobře. Hledáme tedy nějaké řešení. Ať už to bude hostování na půl roku či na rok a půl. Na to si ještě musíme počkat. Zkrátka věříme, že má vysokou kvalitou, s níž nám může ještě pomoci," odmítá se Hübner vzdát služeb českého internacionála.

Reklama

Související témata: