Hlavní obsah

VIDEO: Těžká situace! Mazák Berbatov z ní ale vykouzlil nádherný gól

Pro střelce těžká pozice. Ale Dimitar Berbatov z AS Monako si s ní poradil tak, jak se sluší a patří na nositele slavného kanonýrského jména. Bulharský fotbalový útočník se pozoruhodným způsobem prosadil v zápase přípravného Copa Euroamericana v kolumbijské Barranquille. Jeho gól byl jediný v utkání s domácím Atlétikem Junior. Monako tak v turnaji postupuje dál.

Parádní volej Dimitara Berbatova

 
Článek

Berbatov se báječně dokázal přizpůsobit situaci, která vznikla neplánovaně. Valére Germain napřáhl - možná chtěl přímo překvapit brankáře kolumbijského celku - ale dopadlo to úplně jinak. Bránící hráč míč srazil, avšak Berbatov i přesto, že musel  brzdit, se prosadil mimořádně elegantním volejem.

Monako na služby třiatřicetiletého střelce může spoléhat i v nadcházející sezóně poté, co bylo spokojeno s jeho účinkováním v druhé polovině minulého ligového ročníku. Berbatov přišel z Fulhamu coby výpomoc za zraněného Falcaa, v jedenácti ligových zápasech dal šest gólů. Možná mu chybí rychlost, ale s míčem si bulharský mazák stále ví rady.  I proto má jistotu, že v týmu bude přinejmenším do léta 2015.

Reklama

Související témata: