Hlavní obsah

Fotbalisté Olomouce už trénují, jejich kádr má zatím 27 hráčů

Olomouc

S jediným ryzím nováčkem, kterým je obránce druholigového Znojma Ondřej Sukup, dnes fotbalisté Olomouce zahájili zimní přípravu. Ze známých tváří už v celku Sigmy chybí Marek Heinz či Brazilec Daniel Silva Rossi.

Foto: Milan Malíček, Právo

Radost olomouckých fotbalistů.

Článek

Čtvrtý tým podzimu má na soupisce pro úvod zimní přípravy 27 hráčů. Vedle posily Sukupa na ni kouč Roman Pivarník z juniorky přeřadil Michala Reichla, Šimona Faltu a Davida Housku, z hostování ve slovenské Senici se vrátili Václav Koutný a Adam Varadi, ze Znojma Václav Vašíček a nováčkem je také Jan Javůrek, který na podzim hostoval v Pardubicích.

Na Hané už naopak nebudou pokračovat zkušení Heinz a Rossi, který je před dohodou s konkurenčním Jabloncem. Působiště změní rovněž Rus Igor Golban, Martin Šustr a Petr Vavřík, kteří se však v áčku výrazněji neprosadili.

Olomouc se v zimě představí na umělé trávě v Karviné v jedné ze skupin Tipsport ligy, do níž vstoupí už v sobotu utkáním s Orlovou. V únoru tým odletí na soustředění do Turecka, kde se utká mimo jiné s Oděsou nebo MTK Budapešť.

Reklama

Související témata: