Hlavní obsah

Real Madrid - Elche 5:1Fantastický Ronaldo dál ničí soupeře. Elche nasázel čtyři góly!

Madrid
Aktualizováno

Obrovskou střeleckou formou se v současnosti pyšní portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. Na hřišti je k nezastavení, o víkendu pomohl hattrickem k nečekaně vysoké výhře Realu Madrid na hřišti La Coruni 8:2, v úterním duelu 5. kola španělské La Ligy nastřílel Elche dokonce čtyři góly a výrazným způsobem tak pomohl Bílému baletu k vítězství 5:1.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid slaví gól proti Elche v 5. kola španělské La Ligy.

Článek
Fotogalerie

Realu se přitom vstup do utkání nevydařil, když od 15. minuty prohrával po trefě Albácara z pokutového kopu. Jenže hned o pět minut později srovnal hlavou Bale a poté začal na trávníku řádit CR7.

Ve 27. minutě nejprve bezpečně proměnil penaltu a o pět minut později hlavou k pravé tyči zvýšil vedení domácích na 3:1. Hattrick završil v 80. minutě poté, co se podruhé v zápase ujal exekuce pokutového kopu a opět s přehledem proměnil. V nastaveném čase ještě Ronaldo dokonal své grandiózní představení čtvrtým zásahem. Po přesné přihrávce Balea překonal brankáře Herreru střelou po zemi.

Real po rozpačitém vstupu do soutěže nabral velkou formu. Z posledních tří soutěžních střetnutí má impozantní skóre 18:4 a v lize se posunul na čtvrté místo. Portugalský kanonýr si v dresu Bílého baletu připsal čtyřiadvacátý hattrick. V novém ročníku Primera División nasázel již devět branek a stal se třetím nejlepším střelcem Realu ve španělské lize. Se 186 trefami dostihl Carlose Santillanu, před ním jsou už jen Alfredo Di Stéfano (216) a Raúl (228).

Tři body do tabulky si v úterý zapsala i Celta Vigo, která zdolala před vlastním publikem La Coruňu 2:1. Rozhodující gól vsítil v 72. minutě Larrivey. Alespoň bod mohl v závěru zařídit hostům Haris Medunjanin, nařízený pokutový kop však neproměnil.

Španělská fotbalová liga - 5. kolo:
Real Madrid - Elche 5:1 (27. z pen., 32., 80. z pen. a 90.+2 Ronaldo, 20. Bale - 15. Albácar)
Celta Vigo - La Coruňa 2:1 (4. Nolito, 72. Larrivey - 55. Cuenca)

Reklama

Související témata: