Hlavní obsah

Barcelona? Mají z nás velký strach, popíchl Touré své bývalé spoluhráče

Manchester

V osmifinále fotbalové Ligy mistrů se bude na co dívat - jedním z nejlákavějších soubojů totiž bude dvojzápas mezi Manchesterem City a Barcelonou. A vzhledem k tomu, že na ostrovech přes vánoční svátky žádnou ligovou pauzu nemají, rýpl si bývalý fotbalista Blaugranas Yaya Touré do svých někdejších spoluhráčů. „Mají z nás velký strach,“ tvrdí opora anglického týmu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Manchesteru City Yaya Touré (v modrém dresu) v souboji s plzeňským kapitánem Pavlem Horváthem v utkání Ligy mistrů.

Článek

Manchester City v únoru přivítá Barcelonu na vlastním hřišti, osmifinálová odveta Ligy mistrů na Camp Nou se hraje v březnu. A reprezentant Pobřeží slonoviny věří, že si Manchester City udrží vynikající formu, kterou se prezentuje v posledních týdnech.

„Jsem šťastný člověk, protože cítím, že jsem na správném místě. Někdy trvá déle, než dosáhnete úspěchu, ale máme tady mnoho skvělých fotbalistů a abych byl upřímný, za pár let bude z Manchesteru nejlepší tým na světě. Teď se nám daří, hrajeme pěkný fotbal a jsem si jistý, že tak budeme pokračovat i ve zbytku sezóny," míní Touré.

Třicetiletý záložník v rozhovoru pro Sky Sports připustil, že za současné konstelace může Manchester City přes Barcelonu postoupit. „Myslím, že se nás už teď bojí. Když vidí, jak hrajeme především v domácím prostředí, tak mají strach," myslí si Touré o katalánském celku, v kterém v letech 2007 až 2010 úspěšně působil.

„Je to takový totální útok, střílíme i spoustu gólů. Pokud podáme maximální výkon, můžeme Barcelonu vyřadit," dodal zkušený záložník, jehož sílu uprostřed záložní formace v podzimních zápasech skupinové fáze poznali i fotbalisté Plzně.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články