Hlavní obsah

Zraněný Ibrahimovic v odvetě Chelsea neohrozí. Měl by chybět několik týdnů

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic, nejlépe placený hráč a hvězda PSG, si musí na několik týdnů od fotbalu nuceně odpočinout. Zkušený hráč si v středečním úvodním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea (3:1) způsobil svalové zranění, s největší pravděpodobností nestihne odvetu na Stamford Bridge a Pařížanům by mohl chybět i v dalších zápasech.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Hvězda Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic nedohrál středeční zápas proti Chelsea kvůli svalovému zranění.

Článek
Fotogalerie

Dvaatřicetiletý útočník, který byl proti londýnskému celku neviditelný a Petra Čecha v brance Blues vůbec neohrozil, se zranil po 66 minutách hry bez cizího zavinění. Na hřišti ho poté nahradil Lucas Moura.

Podle prezidenta PSG Nassera al-Khelaifiho se Ibrahimovic ve čtvrtek podrobí detailnímu vyšetření, které určí přesnou délku jeho absence. V odvetě na Stamford Bridge však určitě nenastoupí.

„Bude mimo hru několik týdnů," řekl al-Khelaifi. „Jedná se o svalové zranění, nevíme ale přesně, jestli je to lýtko nebo stehenní sval. Teď určitě bude pauzírovat," dodal kouč PSG Laurent Blanc.

Fotbalisté Paris Saint-Germain však zvládli středeční duel Ligy mistrů i bez své tradiční opory. Petr Čech lovil míč ze sítě hned třikrát a po výsledku 3:1 mají Pařížané velkou naději postoupit do semifinále.

Reklama