Hlavní obsah

Real Madrid - PSG 1:0Duel gigantů v katarském dešti vyhrál Real, Ronaldo ani Ibrahimovic se neprosadili

Fotbalisté Realu Madrid porazili v přípravném utkání v Dauhá Paris St. Germain 1:0. Hlavní hvězdy obou týmů Cristiano Ronaldo a Zlatan Ibrahimovic nastoupili v základních sestavách, ale neprosadili se. Zápas v dějišti mistrovství světa v roce 2022, který se hrál v hustém dešti, rozhodl ve 20. minutě dvacetiletý útočník Jesé.

Foto: Fadi Al-assaad, Reuters

Fotbalista Realu Madrid Diego Llorente v souboji se Zlatanem Ibrahimovicem z Paris St. Germain v přátelském utkání v Dauhá.

Článek

Trenér Carlo Ancelotti, jenž přišel do Realu právě z Paris St. Germain, si užil už druhou výhru nad svým předchozím zaměstnavatelem v rámci této sezóny. V letní přípravě zdolal madridský celek francouzského šampióna v Göteborgu rovněž 1:0. V dresu Bílého baletu se zhruba 40 tisícům fanoušků nepředstavili velká letní posila Gareth Bale ani brankář Iker Casillas.

Oba osmifinalisté Ligy mistrů si zápasem v Dauhá zpestřili krátkou pauzu na přelomu roku. Pařížský tým bude znovu hájit vedení ve francouzské lize 11. ledna proti Ajacciu, Real čeká již v pondělí duel s Celtou Vigo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články