Hlavní obsah

VIDEO: Čaroděj v bráně chytil nemožné! Zneškodnit penaltu už pak byla jen laskomina

Neskutečně vychytal postup! Fotbalisté chilského celku O´Higgins tak moc potřebovali dát gól, aby zlomili soupeře z Argentiny a dostali se před něj v tabulce základní skupiny jihoamerické Copy Libertadores. Jenže měli proti sobě mimořádnou překážku.

Copa Libertadores

 
Článek

Agustín Marchesín, brankář argentinského celku Lanus, dělal psí kusy. Jako chobotnice máchal rukama a míč se od něj odrážel. V některých případech šlo o mimořádné zákroky.

Neuspěl proti němu ani krajan v dresu chilského týmu Pablo Calandria. Pokutový kop zahrál tak, že pro Marchesína nebylo až tak velkým problém situaci vyřešit. V 85. minutě si tak domácí vlastně dali sami ránu do vazu, remíza 0:0 posunula dál z druhého místa Lanus. První v základní skupině soutěže, která je jihoamerickou obdobou Ligy mistrů, skončilo paraguajské Cerro Porteno.

A kdo ví, jestli si šestadvacetiletý Marchesín, který už jednou chytal za národní tým, znovu nepootevřel dveře do reprezentace, kde kouč Alajandro Sabella před blížícím se MS zatím sází především na Sergia Romera z Monaka.

Reklama