Hlavní obsah

Neudělal jsem výjimku s Lampardem, neudělám ani s Čechem, říká Mourinho

Londýn

Britská média stále řeší situaci Petra Čecha v Chelsea. Opakovaně se k volbě brankářské jedničky v klubu vyjadřuje také manažer José Mourinho. Ten přiznal, že českého gólmana nijak dopředu neupozorňoval, že jej z brány vytlačí belgický talent Thibault Courtois. „Nehovořím s hráči o svých rozhodnutích. Nechci své kroky hráčům vždy zdůvodňovat,“ cituje britský list The Telegraph portugalského kouče.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Kouč Chelsea Jose Mourinho po vítězství v Burnley.

Článek

„Nedělám výjimky. Neudělal jsem ji ani v případě Franka Lamparda," pokračoval Mourinho. Upozornil však, že kdyby český reprezentant požádal o vysvětlení, určitě by mu vyhověl.

„Hráči vědí, kde je má kancelář. Vím, že je to pro ně trochu daleko, když je až na konci chodby, ale vědí, kde mě hledat. Petr však nepřišel," řekl Mourinho, který se jinak netají spokojeností s Čechovým přístupem k přípravě.

Uvedl také, že by někdejšího gólmana Sparty a Blšan rád udržel na Stamford Bridge. „Věřím, že nás Petr nebude žádat o svolení k odchodu. Pokud taková situace nastane, samozřejmě klub i já si s ním sedneme a vyslechneme ho," nevyloučil Mourinho Čechův případný odchod. The Telegraph také připomíná, že o Čecha mají mít zájem francouzské velkokluby Paris Saint-Germain a Monako.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články