Hlavní obsah

Na lahůdky je Liverpool! Nejhezčí gól sezóny ale předvedl tajný trumf

Londýn

Je čas bilancování, tak sem s ním. Porotci, kteří hodnotí každé kolo soutěže, se na konci roku zaměřili také na přehled nejkrásnějších gólů za úvodních 18 kol anglické Premier League. Významné místo v něm zaujímají fotbalisté Liverpoolu, první místo jim ovšem uniká. Králem hitparády je tajný trumf z týmu nováčka soutěže.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Německým koučem Kloppem probuzený Liverpool chce zase výš a cestou vzhůru rozdává parádní góly. Jako Philippe Coutinho, který na hřišti Stoke vstřelil jedinou branku duelu. Parádně - zdálky pod břevno přes prsty marně se natahujícího brankáře.

Jeho spoluhráč Christian Benteke se zase blýskl na hřišti Manchesteru United. Jeho gól sice porážku neodvrátil, ovšem klasické nůžky přes hlavu figurují na druhém místě a kochat se jimi můžete stále dokola.

Vítěz je možná trochu překvapivý. Tak jako nováček z Bournemouthu zatím v tabulce hledí shora třeba na obhájce titulu z Chelsea, tak jeho pravé křídlo Matt Ritchie vévodí lahůdkovým trefám. Narodil se v Anglii, ale po otci reprezentuje Skotsko. V zápase proti Sunderlandu si odražený míč zpracoval na prsou a z voleje ho se vší dokonalostí poslal nechytatelně k tyči...

Reklama

Související témata: