Hlavní obsah

Balotelli zpět do Interu? Už je s ním v kontaktu

Milán

Fotbalový útočník Mario Balotelli by mohl po čtyřech měsících opustit Liverpool a vrátit se do Milána. Podle italských médií už je v kontaktu s vedením Interu, jehož dres oblékal v letech 2007 až 2010. Do anglické ligy se přitom Balotelli vrátil teprve v létě po angažmá v jiném milánském klubu AC. Do Interu by měl z Arsenalu Londýn zamířit i jiný forvard, německý mistr světa Lukas Podolski.

Foto: Sport.cz

Mario Balotelli

Článek

Hvězdný, ale kontroverzní Balotelli by v klubu obnovil spolupráci s trenérem Robertem Mancinim, pod jehož vedením hrál v Manchesteru City. A Mancini už listu Gazzetta dello Sport řekl, že by svého krajana měl rád v týmu. "Pokud bude stejně dobrý jako dřív," upřesnil.

V Liverpoolu Balotelli odehrál deset ligových zápasů bez vstřeleného gólu, trefil se jen jednou v Lize mistrů a také v Ligovém poháru. Od trenéra Brendana Rodgerse si vyslechl upozornění, že si bude muset zvykat i na lavičku náhradníků. S Reds má čtyřiadvacetiletý italský reprezentant smlouvu do roku 2018, a klub za něj v létě zaplatil 20 milionů eur.

Ani Podolski nemá za sebou vydařené období. U něj jsou prý jednání v pokročilejším stádiu, sportovní ředitel Interu Piero Ausilio podle Gazzetty v pátek odletěl do Londýna, aby se potkal s hráčem i s jeho nynějším koučem Arsenem Wengerem. Francouz hráče příliš nestaví, Podolski na podzim odehrál v sedmi ligových zápasech dohromady jen 99 minut a gólu se nedočkal.

Reklama

Související témata: