Hlavní obsah

Sedláček ubrzdil Spartu, vytočil ho jen Netík

V pátek nasázeli sparťané Mladé Boleslavi sedm gólů, o dva dny později jim ale překazil ofenzivní choutky devatenáctiletý gólman lídra tabulky Jakub Sedláček. Už podruhé během měsíce a půl odjížděl Zlín ze Sparty s tříbodovou výhrou. Tentokrát 5:2.

Článek

„Kluci mi to před brankou moc pěkně uklízeli. Ostatně jako v poslední době skoro pořád,“ děkoval Sedláček. Nevysoký mladík to však spoluhráčům ve vrchovaté míře vrátil. Když domácí Ton v přesilovce snížil na 1:3, začaly se dít před zlínským brankovištěm věci. Ručinský ani Ton však už na brankáře hostů v samostatných únicích nevyzráli.

„Škoda těch dvou kusů, co jsem dostal, ale dva inkasované góly na Spartě, to je ještě slušné,“ neštvalo Sedláčka, že nenavázal na říjnové čisté konto.

Věkem junior však včera neukázal jen svou klidnou tvář. Dokonce hned dvakrát za něj spoluhráči museli na trestnou lavici. „Poprvé jsme se nějak nedomluvili a já fauloval,“ nevymlouval se po utkání.

Incident, při němž v čase 54:05 poslal oběma rukama k zemi Netíka, však Sedláčkem cloumal i po zápase. „Netík za brankou úplně jasně fauloval Švrčka a pak mu začal nadávat do simulantů a další věci. To už jsem nevydržel a docela jsem vytekl,“ vysvětloval zlínský gólman, jehož pak od rivala musel odtáhnout spoluhráč Čech.

„Co jsme si s Netíkem říkali? Tak to fakt nepatří do novin...,“ neprozradil Sedláček.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice