Hlavní obsah

Hokejová Slavia oslaví 20 let v extralize vstupným za 20 korun

Praha

Hokejová Slavia oslaví v nedělním utkání proti Třinci v O2 areně dvacetileté výročí působení v extralize. Dvacátý domácí zápas pražského celku v sezoně se ponese ve znamení "dvacítky". Vstup bude za symbolických 20 korun, stejně bude stát pivo.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Vstupné na hokejisty Slavie bude v neděli stát 20 korun.

Článek

Zápas, který začne v 15 hodin, by se díky tomu mohl odehrát v bouřlivější atmosféře, než na jakou jsou slávisté zvyklí. Zatímco jejich divácký průměr na domácí duely je 4143 fanoušků, na neděli už je prodáno přes sedm tisíc lístků a klub očekává, že by mohla padnout i hranice deseti tisíc diváků. Slavia proto otevře i horní prstenec hlediště.

"V minulosti se nám podobné akce osvědčily, proto jsme se rozhodli zopakovat něco podobného i letos. Spodní patro už je vyprodané, budeme rádi, pokud přijde více než 10 tisíc lidí," uvedl slávistický tiskový mluvčí Jakub Mezlík.

Tradiční účastník vyřazovacích bojů, který od postupu mezi elitu v roce 1994 vybojoval dva mistrovské tituly a třikrát odešel z finále poražen, také před utkáním ocení svou hvězdu Jaroslava Bednáře. Nejproduktivnější hráč týmu převezme dres za 500 odehraných extraligových zápasů a zároveň od deníku Sport i křišťálový puk za nedávný vstup do Klubu hokejových střelců. Tam se dostanou hráči, kterým se podaří nastřílet v nejvyšší soutěži a reprezentaci 250 gólů. Bednářovi se to povedlo jako 65. v pořadí.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články