Hlavní obsah

Lubina s Beránkem na slávistické střídačce zůstávají. Alespoň prozatím

Praha
Aktualizováno

Vladimír Lubina s Josefem Beránkem nadále zůstávají trenéry hokejistů pražské Slavie. Alespoň prozatím. Majitele klubu Vladimíra Pittera sice zoufalé výkony a výsledky červenobílých trápí, nechce ale učinit unáhlené rozhodnutí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Ladislav Lubina (vzadu uprostřed) a jeho asistent Josef Beránek (vpravo) během dohrávky 25. kola Tipsport extraligy s Kometou Brno.

Článek

„Aktuální výsledky mě určitě nenechávají klidným, celou situaci analyzuji. Nejsem zastáncem unáhlených závěrů, proto si nechávám nějaký čas na další rozhodnutí, co a jak dále," prohlásil Pitter den po porážce 4:6 s Kometou Brno. Ta byla pro Slavii už pátou v řadě, ve všech těchto duelech navíc Pražané inkasovali minimálně šest branek.

Lubina už po skončení duelu s Brnem prohlásil, že sám z vlastní iniciativy odstoupit nehodlá. „Pořád se na to dívám stejně. Kdo mě zná, tak ví, že žádné věci nevzdávám. Co bude, se teprve uvidí," uvedl kouč, který Slavii převzal po uplynulé sezóně po odchodu Vladimíra Růžičky k reprezentaci. Lubina se od začátku svého angažmá potýká s nepřízní slávistických fanoušků, kteří si, v poslední době čím dál častěji, přejí jeho okamžitý konec na střídačce.

Za sedmačtyřicetiletým trenérem naopak stojí hráči. „V Lubinkovi to určitě není. I když to není vidět, tak se ho snažíme podržet. Jenže šestkou ho asi nepodržíme," prohlásil v úterý zkušený útočník Tomáš Divíšek.

Slavia se po polovině základní části nachází v extraligové tabulce na předposledním místě s náskokem pouhého bodu na Zlín. Do reprezentační pauzy, která je v týdnu od 15. do 21. prosince, se ještě utká s Olomoucí, Plzní a Pardubicemi.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články